Bütün Türkiye için karantina genelgesi gönderildi

İçişleri Bakanlığı, korona virüsü tanısı konan ancak izolasyon koşullarına uymayarak risk yaratan kişilere ilişkin genelgeyi 81 il valiliğine gönderdi.

DUVAR - İçişleri Bakanlığı, korona virüsü tanısı konan ancak izolasyon koşullarına uymayarak risk yaratanlar için 81 il valiliğine genelge gönderdi. Genelgeye göre, evde izolasyon koşullarını ihlal edenler, karantina süreçlerini yurt veya pansiyonlarda tamamlayacak. Uygulama, izolasyon koşullarını sağlama imkanı olmayan geçici nitelikteki yerlerde kalanlar için de geçerli olacak. İzolasyon için tahsis edilecek yurt ve pansiyonların yönetimi bir mülki idare amirinin genel koordinasyonunda mevcut yöneticilerle yürütülecek.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Borsada rekor üstüne rekor: İşte haftanın en çok kazandıran 10 hissesi