Bulu'ya mektup yazmıştı: Z kuşağına Çakıcı'yı hanginiz anlatacak?

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupta, Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan Melih Bulu'ya seslendi. "Lütfen istifa etmeyin, istifa ederseniz bu terörist öğrencilerin önünü açarsınız" diyen Çakıcı'ya yine sosyal medyadan tepkiler geldi.

DUVAR - Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'ya 'istifa etme kutsal ittifakta gedik açma' diye mektup yazan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya tepki geldi. Çakıcı, protesto gösterilerinin 'Cumhur İttifakı'na zarar vermek' için 'terörist öğrenciler' tarafından düzenlendiğini iddia ederek Bulu'nun istifa etmemesi gerektiğini söylemişti. Çakıcı'nın sosyal medyada paylaştığı mesajlara çok sayıda tepki gösterildi.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Fransız bankacılık devinden yıl sonu 'dolar/TL' tahmini