Bu köyde evler gece yanıyor: 'Sıra bana mı gelecek?'

Muratlar köyünde 17 Kasım'dan beri 5 farklı yangında 2 ev, samanlık ve odunluklar yandı. Evi yanan bir kişi ise "Herkes şu an, 'Yarın akşam acaba benim evim mi yanacak' diye düşünüyor" dedi.

DUVAR - Bolu'da merkeze bağlı Muratlar köyünde arka arkaya yaşanan yangınlar, korkuya neden oldu. 17 Kasım'da Mehmet Sağlam'a ait ev, 28 Kasım ve 1 Aralık'ta Çetin Düner'e ait samanlık ve kuruluk, 4 Aralık'ta Şerife Akbaş'a ait kuruluk ve odunluk ile son olarak sabah erken saatlerde de Rasim Evren'e ait ev yandı. Özellikle gece geç saatlerde arka arkaya çıkan yangınlar nedeniyle köyde yaşayanlar tedirgin oldu. Gece saatleri başlayınca panik olan köylüler, "Bu kez sıra bana mı gelecek?" endişesi yaşıyor.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler