Borsa'da en çok şikayet edilen konular

Borsa aracı yatırım şirketleriyle ilgili şikayetler geçen yıla oranla yüzde 775 artış gösterdi. Şikayetlerin zirve yaptığı ay ise bin 553 şikayet sayısıyla ağustos oldu.

DUVAR - Yatırımcıların yeni gözdesi borsada üst üste yatırımcı rekorları kırılmaya devam ediyor. 11 Eylül 2023 itibarıyla 7 milyonu aşan yatırımcı sayısıyla borsa, adeta baş döndürüyor. Bu süreçte halka arzların artmasıyla yerli yatırımcı sayısının rekor seviyelere ulaşması paralellik gösteriyor. Ayrıca uygulanan ekonomik program sonucunda dolar, altın ve Kur Korumalı Mevduat gibi yatırım araçlarının kazanç yarışında geride kalması halka arzlara olan ilginin artması ve Borsa İstanbul’un alternatifsiz kalması yatırımcı sayısında artışın nedenlerini oluşturuyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?