Boris Johnson, Titan’ı yazdı: Solcular alay ediyor ancak denizaltıdaki o cesur ruhlar beni gururlandırıyor

Eski İngiltere Başbakanı Johnson, Titan'da ölenler için "İnsan bilgi ve deneyiminin sınırlarını zorlamak gibi tipik bir İngiliz davası uğruna öldüler. Sol cenah da buna değer vermeliydi" diye yazdı.

DUVAR - Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 18 Haziran tarihinde Titanik'in enkazını ziyaret etmek için dalış yaptıktan sonra kaybolan ve 22 Haziran'da enkazına ulaşılan Titan adlı denizaltıda ölen 5 kişi için bir yazı kaleme aldı. OceanGate Expeditions adlı firmaya ait olan denizaltıdan şirketin kurucusu Stockton Rush, Fransız derin kaşifi Paul-Henri Nargeolet, İngiliz milyarder Hamis Harding, Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Süleyman hayatını kaybetmişti. 

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?