BluTV, ödüllü 6 filmi kütüphanesine ekledi

Birçok ödül kazanan ‘The Worst Person in the World’, ‘Father’, ‘Spiral’, 'Antebellum', 'Bergman Island' ve ‘The Translator’ filmleri, bugün itibariyle BluTV’de yayına girdi.

THE WORST PERSON IN THE WORLD

Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında ödül kazanan, Oscar’a iki kategoride aday olarak gösterilen "The Worst Person in the World", BluTV’de yayına giriyor. 

30 yaşına basmak üzere olan Julie, önündeki seçimlerin çokluğu karşısında afallayıp yönünü şaşırır. Birlikte olmak istediği kişi ve yapmak istediği iş konusunda kafası karışıktır. Yaşadığı aşklar ve tereddütlerin arasında, nasıl bir insan olmak istediğini aramaya devam eder.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7.893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın Uzmanlar uyardı: ATM'lerde en çok kullanılan şifreler İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler