BluTV, aralık programı açıklandı: Ödüllü film 'Bilmemek' sinemalardan sonra ilk kez BluTV'de

Çevrimiçi video platformu BluTV, aralık seçkisini açıkladı. Platform, Türkiye ve dünya sinemasından ödüllü film ve yeni dizileri izleyicilerle buluşturacak.

DUVAR - BluTV, aralık ayını “ilk”lerle karşılıyor. Katıldığı festivallerden ödüllerle dönen "Bilmemek" filmi vizyondan sonra ilk kez BluTV’de izleyicilerle buluşurken, Oscar adayı oyuncu Stanley Tucci’nin başrollerinde yer aldığı, bir hukuki çekişmeyi anlatan "La Fortuna" adlı dizi de yine ilk kez BluTV'de izlenebilecek. Platform, aralık ayında 6 dalda Oscar adayı "Carol" dahil birçok film ve diziyi de arşivine eklerken, "Yeşilçam" dizisinin 2. sezonunun son 5 bölümünü de yayına alacak.

BluTV ayrıca Discovery+ ayrıcalığıyla "Matchday: Inside FC Barcelona", "Kendra Sells Hollywood" ve "Space Titans: Musk, Bezos, Branson" yapımlarını da izleyicilerine sunacak.  

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası