Bir bacağı ampute edilen diğerine ise protez takılan kedi Mine yuva arıyor

Sol iki bacağı ağır yaralı halde bir hayvansever tarafından bulunan, bir bacağı ampute edilen diğerine ise protez takılan 1,5 yaşındaki kedi Mine yeni yuvasına kavuşacağı günü bekliyor.

DUVAR- Mine, yaklaşık bir yıl önce Yeniköy'de vücudunun sol bölgesindeki her iki bacağı ciddi yara almış halde hayatta kalma mücadelesi verirken fark edildi.

Hayvansever Yağmur Üstündağ Türkeli'nin sahip çıktığı ve veterinere götürdüğü Mine'nin bacaklarının kurtarılamayacağı anlaşıldı. Sürünerek yürüyen Mine'nin bu şekilde yaşamını sürdüremeyeceğini düşünen Türkeli, protez takılma durumunu araştırırken, Türkiye'de hayvanlara ilk kalıcı protez bacak operasyonunu yapan veteriner cerrah Doç. Dr. Cem Perk ile yolları kesişti.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?