Bilim dünyasında yeni keşif: Tek yumurta ikizleri böyle oluşuyor

Hollandalı bilim insanları, tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti, uzmanlar bu keşfin organ nakli bekleyen insanlar için umut ışığı olabileceğini söyledi.

DUVAR - Hollandalı bilim insanları, bugüne kadar gizemli bir konu olan tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti.

"İnsan gelişiminin kara kutusu" olarak tanımlanan bu keşif sayesinde, organ nakli bekleyen hastalar için uygun dokuların geliştirilmesi ve tüp bebek sonrası tek yumurta ikizlerinin sayısının azaltılması sağlanabilecek.

Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi Tıp Fakültesi uzmanları tarafından gerçekleştirilen araştırma, uluslararası saygınlığı olan hakemli bilim dergisi Advanced Materials’da yayımlandı.

Haberin Devamı
Pucca'nın ev sahibi ifşa etti: Dairenin son halinin fotoğrafları... 40 ışık yılı uzakta yeni bir ‘Dünya’ bulundu Kavak Yelleri'nin kamera arkası fotoğrafları gündem oldu Tarihi karşılaşma: Anadolu parsı ve sırtlan Cudi'de yüz yüze geldi İsviçreli dev bankadan altın tahmini Faizsiz kredi veren bankalar ve miktarları