Beşiktaş'taki yangının ön bilirkişi raporunda ölen işçiler de suçlandı

29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili hazırlanan ön raporda, çalışanların çok kısa sürede yayılan yangını önemsemediği öne sürüldü ve güvenlik önlemlerinde eksikliklerin olduğu belirtildi.

DUVAR - İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin bilirkişi ön raporunun detaylarına ulaşıldı. Raporda, yangının geç fark edilmesi, çalışanlarca "yeni başlamıştır, küçüktür" düşüncesiyle önemsenmemesi, hızla yayılarak çıkış kapılarının alevle kesilmesi ve kaçış yollarının kapanması, çalışanların üst asma katlara çıkarak mahsur kalmalarının ölüm ve yaralama olayının çok olmasına sebep olduğu anlatıldı.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ASAL Araştırma'dan dikkat çeken 'Özgür Özel' anketi: Yüzde 42...