Beril Işık, Yüksel Aytuğ'u yalanladı: Kenan'ın durumunda değişiklik olmadı

Yüksel Aytuğ, 2014 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşayan sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumunda çok kritik bir gelişmenin olduğunu belirterek "Işık, sandalyede oturuyor, vücudunu kontrol ediyor, gözleriyle iletişim kurabiliyor" dedi. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, Yüksel Aytuğ'un yazısını yalanlayarak, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" ifadesini kullandı.

DUVAR - Sabah yazarı Yüksel Aytuğ altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'ın tedavisinde başarı elde edildiğini ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu duyurdu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Survivor'da Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti: Demek ki sen de... Kakava ateşi yandı Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik