Bekir Ağırdır'dan seçim yorumu: Üç farklı Türkiye var, üç farklı Kürt var

Bekir Ağırdır, olası seçime dair yorumlarda bulundu. "Kürtlerin oyu belirleyici olacak" diyen Ağırdır, AK Parti'ye dönüşün zor olduğunu vurguladı.

DUVAR - KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Oksijen gazetesinden yayınlanan "Kürtlerin oyu belirleyici olacak" başlıklı yazısında olası seçimler hakkında yorumlarda bulundu. Ağırdır, "Yaklaşmakta olan seçimlere dair tüm tartışmalarda konu kaçınılmaz olarak Kürtlerin oyuna geliyor. Herkes elinde kâğıt kalem, hangi olası adayın ne kadar oy alabileceğini hesaplarken, Kürtlerin hangisine daha fazla oy verebileceğini tartışıyor. Bu çok doğal, çünkü seçimlerin sonucunu ve özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu Kürt oyları belirleyecek" dedi. 

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Netflix'in tartışmalı dizisi: Baby Reindeer'da ne anlatılıyor? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi