Barok resimde şiddet: Ribera sergisi!

Londra Dulwich Picture Gallery’de açılan Ribera: Şiddetin Sanatı sergisinde, İspanyol Barok ressamı Ribera’nın anıtsal boyuttaki resimleri İngiltere’de ilk kez sergileniyor. Valensiya’da doğan ve 1606’da İtalya’ya göç eden Ribera, Barok resim açısından Caravaggio ekolünden kabul ediliyor. Sergi için İspanya, İtalya, ABD ve İngiltere’deki müzelerde yer alan resimler, eskizler ve çizimler bir araya getirilmiş. Sergi 27 Ocak’a kadar devam ediyor.

Aziz Sebastian’ı Tedavi Eden Kutsal Kadınlar

DUVAR - Londra Dulwich Picture Gallery’de açılan Ribera: Şiddetin Sanatı sergisinde, İspanyol Barok ressamı Ribera’nın anıtsal boyuttaki resimleri İngiltere’de ilk kez sergileniyor. Valensiya’da doğan ve 1606’da İtalya’ya göç eden Ribera, Barok resim açısından Caravaggio ekolünden kabul ediliyor. Sergi için İspanya, İtalya, ABD ve İngiltere’deki müzelerde yer alan resimler, eskizler ve çizimler bir araya getirilmiş. Sergi 27 Ocak’a kadar devam ediyor. (Museo de Bellas Artes de Bilbao)

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar