Bakanlıktan satılık: Michael Jordan imzalı 3 çift ayakkabı

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.

DUVAR - Ticaret Bakanlığı’nın e-ihale ile satışa çıkarttığı eşyalar arasında ‘Koleksiyonluk spor malzemeleri’ kategorisinde yer alan spor ayakkabılar dikkat çekti. Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane isimlerinden Michael Jordan’ın imzasını taşıdığı belirtilen 3 çift spor ayakkabı, 15 Nisan’da ihaleye çıkartıldı.

DHA'nın haberine göre Ticaret Bakanlığı’nın Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü’ne (TİM) ait 2 Numaralı Tasfiye Ambarı’nda bulunan 3 çift spor ayakkabının satış bedeli de 5 milyon lira olarak belirlendi. İhale 19 Nisan’da sona erdi.

Haberin Devamı
Son seçim anketinde sürpriz sonuç: CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah... Reisi, Meşhed'de defnedildi: İmam Rıza Türbesi'nden görüntüler Dünyanın en iyi 'zeytinli yemekleri' seçildi: Türkiye de listede Netflix'in en iyi açılış yapan yerli dizileri BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler En çok kupa kazanan 25 kulüp: Süper Lig'den bir takım listede