Avrupa'dan aşı manzaraları

Avrupa Birliği ülkelerinde korona virüsüne karşı aşılama bugün başladı. Pfizer/BioNTech aşılarının AB üyelerine dağıtımının tamamlanmasının ardından, Almanya'da ilk aşı 101 yaşındaki Edith Kwoizalla'ya yapıldı. İtalya'da ise ilk aşılar üç sağlık çalışanına eş zamanlı olarak yapıldı.

DUVAR - Avrupa Birliği ülkeleri, korona virüsüne karşı kıta tarihinin en büyük aşı kampanyasını başlattı. Pfizer/BioNTech aşılarının 27 AB üyesine birden dağıtılmasının ardından, bu sabah başta bakım evleri olmak üzere birçok noktada aşılama başladı. Almanya'da ilk aşı, Sachsen-Anhalt eyaletindeki bir bakım evinde kalan 101 yaşındaki Edith Kwoizalla'ya yapıldı. (Fotoğraf Alman basınından alınmıştır.)

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Fransız bankacılık devinden yıl sonu 'dolar/TL' tahmini