Avengers karakterleri, çizgi romanda nasıl görünüyor?

Gişe rekorları kıran Avengers: Infinity War, çizgi roman olarak yayınlanmasından 26 yıl sonra beyaz perdeye uyarlandı. Karakterler de bu zaman aşımı sonrası teknoloji, moda ve toplumsal yaşamın değişmesine farklı olarak, çizgi romanda olduklarından daha farklı görünüyor. Peki, Avengers karakterleri, çizgi romanlara sadık kalınsaydı nasıl görünürdü?

DUVAR - Gişe rekorları kıran Avengers: Infinity War, çizgi roman olarak yayınlanmasından 26 yıl sonra beyaz perdeye uyarlandı. Karakterler de bu zaman aşımı sonrası teknoloji, moda ve toplumsal yaşamın değişmesine farklı olarak, çizgi romanda olduklarından daha farklı görünüyor. Peki, Avengers karakterleri, çizgi romanlara sadık kalınsaydı nasıl görünürdü?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'acil çıkış' uyarısı: Borsa, gram altın ve euro... Altın fiyatlarında son durum: Gram ne kadar oldu? Ajda Pekkan, dev konserde kendisine eşlik edecek isimleri açıkladı Bu hastalıkları olanlar dikkat: 10 yıl erken emekli olabilirsiniz Uzman isimden dolar yorumu: 30 lira olur mu? Survivor'da sistem tamamen değişti: Acun Ilıcalı kuralları açıkladı