Atlas 1948 Sineması'nda ağustos seçkisi: Sinema tarihinin özel filmleri izleyicilerle buluşacak

Atlas 1948 Sineması, ağustos ayı boyunca iki farklı seçki ile izleyicilere sinema tarihinden filmler sunacak. Atlas 1948 ağustos seçkileri ve seçkilerde yer alan yapımlar şöyle...

DUVAR - İstanbul Sinema Müzesi ve Tarihi Atlas Sineması, Ağustos ayı boyunca iki farklı seçki ile izleyicilerle buluşacak. 

“Türk Fantastik Film Kuşağı” adıyla hazırlanan seçki kapsamında yönetmen Metin Erksan’ın “İntikam Meleği” ile yönetmen Atıf Yılmaz’ın “Arkadaşım Şeytan” filmleri gösterilecek. Yönetmen Can Evrenol’un “Peri” adlı filmi de seçkide yer alıyor. 

Atlas 1948 Sineması’nın “BaşkaSinema” iş birliği ile hazırladığı seri "Atlas 1948 Başka Sinema Yaz Seçkisi" ise 21-26 Ağustos tarihleri arasında izleyici ile buluşacak. Programda, Hayao Miyazaki’nin kült filmi “Sprited Away”in yanı sıra Win Wenders’in “Paris, Texas”, Matt Ross’un “Captain Fantastic”, Sebastian Schipper’in “Victoria”, Noah Baumbach “Frances Ha” ve Jim Jarmusch’ın “Only Lovers Left Alive” isimli filmleri izlenebilecek.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Uzmanlardan 2024 için altın tahmini