Aşı yok, ilaç yok neden 'normal'leşiyoruz?

Korona virüsüne karşı dünya genelinde uygulanan kapanma (lockdown) tedbirleri aşamalı olarak esnetiliyor. Almanya, Avusturya, İngiltere, İtalya, Fransa, Türkiye ve ABD’de de devletler virüse karşı aldıkları eve kapanma, sokağa çıkma yasakları, kafe ve restoranların kapatılması gibi önlemleri mayıs itibariyle aşamalı olarak kaldırmaya hazırlanıyor. Peki ama neden?

DUVAR - Korona virüsüne karşı dünya genelinde uygulanan kapanma (lockdown) tedbirleri aşamalı olarak esnetiliyor. Almanya, Avusturya, İngiltere, İtalya, Fransa, Türkiye ve ABD’de de devletler virüse karşı aldıkları eve kapanma, sokağa çıkma yasakları, kafe ve restoranların kapatılması gibi önlemleri mayıs itibariyle aşamalı olarak kaldırmaya hazırlanıyor. Peki ama neden?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar