AREA Araştırma: HDP'nin oyu yüzde 12.9

AREA Araştırma şirketi, "Türkiye Siyasi Gündem Araştırması"nı yayınladı. İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Samsun,Malatya ve Gaziantep'te 20 – 27 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen ankette "Bugün milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusuna yüzde 16.2 'Kararsızım' yanıtını verdi.

DUVAR - AREA Araştırma şirketi, "Türkiye Siyasi Gündem Araştırması"nı yayınladı. İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Samsun, Malatya ve Gaziantep'te 20-27 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen ankette "Bugün milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusuna yüzde 16.2 'Kararsızım' yanıtını verdi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları