Amerikan Film Enstitüsü, 2020'nin en iyilerini açıkladı

Amerikan Film Enstitüsü, yılın en iyi 10 filmi ve TV şovu için 2020 listesini açıkladı. Film listesinde, "Nomadland", "Mank" ve "Da 5 Bloods" gibi yapımlar yer alırken dizi listesinde ise "Bridgerton" ve "The Queen's Gambit" gibi yapımlar bulunuyor.

DUVAR - Amerikan Film Enstitüsü (AFI), 2020’nin en iyi 10 film ve dizisini belirlediği listeleri yayınladı. Alfabetik sıraya göre sunulan 20 yapımın yanı sıra AFI, filme alınan versiyonu bu yaz Disney Plus'ta piyasaya sürülen müzikal "Hamilton"a özel bir ödül verdi.

AFI'nin küresel film kulübü programı, şubat ayından itibaren ödül kazananları sergileyecek. 2020 AFI Awards Ödüllleri, 26 Şubat'ta AFI'nin YouTube kanalında ve AFI.com'da yayınlanacak sanal bir etkinlikle tanıtılacak.

2020 Amerikan Film Enstitüsü (AFI) en iyi film ve en iyi dizi listeleri şöyle...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler