Amerikalılar’a göre Biden başkanlık için çok yaşlı, Trump yozlaşmış

Amerikalılara göre Başkan Biden ikinci dönemde etkili bir başkan olamayacak kadar yaşlı. Yapılan ankette Trump içinse "yozlaşmış" veya "sahtekar" kelimeleri kullanıldı.

DUVAR - Keskin görüş ayrılıkları yaşayan Amerikalılar bir konuda hemfikir: Joe Biden ikinci dönemde etkili bir başkan olamayacak kadar yaşlı. Kendisinden yalnızca birkaç yaş küçük olan Donald Trump’ın yaşıyla ilgili endişelerse çarpıcı bir şekilde daha az dile getiriliyor.
Ancak çok sayıda suç duyurusuna rağmen Cumhuriyetçi Parti’den adaylık konusunda rakiplerini en azından şimdilik açık ara geride bırakan Trump'la ilgili pek çok başka sorun var. İlerlemiş yaşına rağmen bazı Amerikalılar, “77 yaşındaki çocuğun büyümesi gerektiğini” söylüyor.

Associated Press-NORC Halkla İlişkiler Araştırma Merkezi tarafından yapılan yeni bir anket, halkın çoğunun Biden'ın değiştiremeyeceği tek özelliğini değerlendirme konusunda tuhaf bir şekilde birleştiğini ortaya koyuyor. Başkan, sanki kendisini dinleyenleri 80 yaşında olduğu konusunda rahatlatmaya çalışıyormuş gibi, yaş konusunu esprili bir şekilde gündeme getirmeye başladı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Cebinde Türk lirası olanlar... En az yakan 10 dizel otomobil Benzine indirim geldi, akaryakıt fiyatları güncellendi Fiyatlar 'çakıldı': Konut almak için doğru zaman mı? Sürücülerin son şansı: Şimdi 15 lira, yıl başında 5 bin lirayı geçecek Erdoğan’ın CHP ziyaretinde oturma düzeni belli oldu!