Ameliyatta karnında unutulan makas 8 ay sonra çıkarıldı

Geçirdiği ameliyattan sonra karın ağrısı şikayeti başlayan kadının içinde makas unutulduğu ortaya çıktı. İçindeki makas alınan kadın ameliyatı gerçekleştiren hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

DUVAR - Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede yapılan ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvuran Şadiye Boyun’un (54) çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı. DHA'nın haberine göre Boyun, 28 Aralık 2021 tarihinde Pursaklar ilçesinde, özel hastanede ameliyat oldu. Ameliyattan 8 ay sonra karın ağrısı şikayeti görülen Boyun, ambulans ile Pursaklar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada çekilen röntgende Boyun'un ince bağırsağına takılı 12 santim boyunda makas olduğu görüldü.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?