Almanya'ya göre koronada 20'den fazla ülke yüksek riskli

Almanya'nın korona virüsü salgınında yüksek risk bölgesi olarak sınıflandırdığı ülke sayısı 20'yi geçti. Türkiye'nin normal risk bölgesi kategorisinde yer aldığı listede, ABD, İsrail ve İspanya yüksek risk bölgeleri arasına dahil edildi.

DUVAR - Almanya'nın korona virüsü önlemleri kapsamında yüksek risk bölgesi olarak sınıflandırdığı ülke sayısı ilk kez 20'yi aştı. Robert Koch Enstitüsü'nün internet sitesinde yayımlanan normal risk bölgeleri, yüksek risk bölgeleri ve mutasyonlu virüs bölgelerinin yer aldığı listede Türkiye 'normal risk' kategorisine dahil edilirken, ABD ve İsrail'in yanı sıra birçok Almanın tatil için tercih ettiği İspanya, Portekiz ve Mısır gibi ülkeler 'yüksek risk' kategorisinde bulunuyor.

Haberin Devamı
Uzmanı anlattı: Konut fiyatları düşer mi? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Süper Lig'de sezon sonu serbest kalacak 25 futbolcu Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin getirisi uçtu Son anket: AK Parti'nin 6 milyon oyu 10 ayda hangi partilere gitti? Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı