Ölü bulunan gencin ailesi viyadükten 'maket' attı: Cinayetten şüpheleniyoruz

Kayseri'de kaybolduktan 13 gün sonra bir viyadüğün altında ölü bulunan Enes Ahmet Tekin'in ailesi ve yakınları olayın aydınlatılmasını istedi. Aile, 80 kilogramlık bir insan maketini viyadükten attı.

DUVAR - Kayseri'de, 21 Temmuz'da annesinin yanından 'lavaboya gidiyorum' diyerek ayrılan ve 13 gün sonra Derevenk Viyadüğü'nün dere yatağında cesedi bulunan Enes Ahmet Tekin'in (24) doğum gününde ailesi olay yerinde basın açıklaması yaptı. Yaklaşık 80 kilogramlık insan maketi hazırlayan aile, maketi viyadükten atarak nereye düşeceğini test etti. Baba Osman Tekin, "Öğrendiğim kadarıyla köprü yapıldığından beri 16 intihar girişimi olmuş. MOBESE nerede? MOBESE olsaydı savcı ve polisin işi daha kolay olacaktı. Neden güvenlik önlemleri alınmıyor. Daha kaç cana kıyılması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor