Ağırdır: Muhalefet heyecan yaratamıyor, seçmen sandığa gitmeyebilir

Araştırmacı Bekir Ağırdır, muhalefetin toplumsal uzlaşmayı sağlayacak bir strateji ile seçimi kazanmasının mümkün olduğunu aksi halde seçmenin sandığa bile gitmeyebileceğini ifade etti.

DUVAR- Araştırmacı Bekir Ağırdır, Erdoğan'ın 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından, seçime giderken muhalefetin durumunu, iktidarın hamlelerini ve genç seçmenlerin tutumunu değerlendirdi. Altılı Masa'nın seçim sonrası yapılacak tartışmaları şimdiden gündeme almasını eleştiren Ağırdır, "Farkındalar mı bilmiyorum ama verilen bu görüntü asıl kendi seçmenlerini endişeye sevk ediyor, kazanılamayacağı kanaatini güçlendiriyor. İktidar blokundan çözülen, iktidara eleştirileri yoğunlaşan, başka bir sese, söze, yüze gözü ve kulağı dönük seçmeni tekrar iktidar blokuna geri itiyor" diye yazdı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...