ABD'de gişenin yeni lideri belli oldu

ABD Box Office verilerine göre Paw Patrol: Süper Film gösterime girdiği ilk hafta sonu 23 milyon dolar hasılatla listenin zirvesine yerleşti.

10. Barbie
1.4 milyon dolar

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu fark eden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler