ABD basını soruyor: Trump tedavide 'VIP sendromu'na mı kapıldı?

ABD Başkanı Donald Trump'a Covid-19 tedavisi sırasında 'deksametazon' isimli steroidin verilmesi tartışma yarattı. Uzmanlar, bu ilacın sadece ağır hastalara verildiğine dikkat çekti. Amerikan basını, Trump'ın hastanede 'VIP sendromu'na kapılıp tedavisini yönetmeye çalışıyor olabileceğini yazdı.

DUVAR - Covid-19'a yakalanıp hastaneye yatırılan ABD Başkanı Donald'ın Trump'ın doktorlarının yaptığı açıklamalar tartışma yaratmaya devam ediyor. Korona pozitif olduğu cuma günü açıklanan Trump'ın tedavisinde, sadece en ağır durumdaki Covid-19 hastalarına ve çoğunlukla hastalığın ilerleyen günlerinde verilen 'deksametazon' isimli steroidin kullanılması şaşkınlık yarattı. Amerikan basını soruyor: Trump'ın sağlık durumu zannedilenden daha ağır olabilir mi? Başkanın korona virüsü kaptığı kamuoyundan birkaç gün gizlendi mi? Yoksa Trump, 'VIP semdromu' adı verilen duruma mı kapıldı?

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası