7 anketin sonuçları: Kime göre kim önde?

Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul için anket sonuçları gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 milyon seçmenin oy kullanacağı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için 24'ü bağımsız toplam 32 aday yarışacak. Ancak bu adaylar arasından anketlerde öne çıkan isimler Cumhur İttifakı adına AK Parti'den aday gösterilen Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adına CHP'den aday gösterilen Ekrem İmamoğlu olarak görülüyor.

DUVAR - Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul için anket sonuçları gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 milyon seçmenin oy kullanacağı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için 24'ü bağımsız toplam 32 aday yarışacak.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları