5 büyükşehirde seçmen anketi: Altılı Masa önde, HDP belirleyici

Türkiye'deki seçmenlerin önemli bir bölümünün yaşadığı İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa ve Trabzon'da ORC tarafından Ağustos ayında yapılan anket sonuçlarına göre Altılı Masa önde görünüyor.

DUVAR - 2018'de yapılan son genel seçimler öncesinde en isabetli tahmini yapan kamuoyu araştırma şirketi ORC, Ağustos ayı içerisinde 5 büyükşehir için yapılan araştırma sonuçlarını açıkladı. Trabzon, Bursa, Kocaeli, Ankara ve İstanbul anketlerine göre Cumhur İttifakı sadece bir merkezde az farkla önde görünüyor. Diğer dört ilde ise Altılı Masa'yı oluşturan partilere yönelik tercih bildiren seçmen oranları Cumhur İttifakı partilerini geride bırakıyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler