2023 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller

ODMD verilerine göre, otomobil satışları 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı. 2023 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

DUVAR - Otomotiv sektöründe satışlar ve fiyatlar aydan aya rekor kırarak yılın sonuna kadar gelirken, artık fiyat artışları yavaşladı. Kasım ayında indirim ve kampanya haberleri öne çıkarken, Aralık ayında yine ufak zamlar yapıldı. 2023'ün en çok satan otomobil modelleri (Hangi otomobil markası kaç adet sattı?) Sıfır otomobil alacaklar için internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun modelleri listeledik. Türkiye'de satış yapan markaların liste fiyatlarına göre en ucuz modelleri hangileri? 1.5 milyon TL altında hangi otomobiller alınabilir? 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...