2019’un 'Başka bir siyaset mümkün' diyen kadınları

2019’da beyaz kıyafetli bir kadın Sudan’ın kaderinin değişmesine öncülük etti. Alaa Salah isimli bu beyaz kıyafetli kadın, Ahfad Üniversitesi öğrencisi. Beyaz kıyafeti seçmesinin nedenini şöyle açıklamıştı: Sadelik, barış ve güzelliği temsil ediyor. Bu kıyafeti şimdi tercih etmemizin nedeni bizi geçmişle bağlaması.

El Beşire yargı kapısını açan Sudan’ın Beyazlı Kadını

DUVAR - 2019’da beyaz kıyafetli bir kadın Sudan’ın kaderinin değişmesine öncülük etti. Alaa Salah isimli bu beyaz kıyafetli kadın, Ahfad Üniversitesi öğrencisi. Beyaz kıyafeti seçmesinin nedenini şöyle açıklamıştı: Sadelik, barış ve güzelliği temsil ediyor. Bu kıyafeti şimdi tercih etmemizin nedeni bizi geçmişle bağlaması.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar?