20 yıl önceki tatil arkadaşları ile evlenmişler!

Bodrum Gümbet’te 20 yıl önce iki İngiliz aile tatilde tesadüfen yan yana geldi. Çocukları da tatillerini birlikte oynayarak geçirdi. Tam 20 yıl sonra iki genç İngiltere'de tesadüfen karşılaştı. Birbirlerine aşık oldular. Evlilik kararı aldılar, çocukluk fotoğraflarına birlikte baktıklarında ise ilginç olay ortaya çıktı.

DUVAR - Bodrum Gümbet’te 20 yıl önce iki İngiliz aile tatilde tesadüfen yan yana geldi. Çocukları da tatillerini birlikte oynayarak geçirdi. Tam 20 yıl sonra iki genç İngiltere'de tesadüfen karşılaştı. Birbirlerine aşık oldular. Evlilik kararı aldılar, çocukluk fotoğraflarına birlikte baktıklarında ise ilginç olay ortaya çıktı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş 1 Mayıs gazete manşetlerinde: 'Ancak bu böyle gitmez'