1,80 faiz oranı, 180 ay vade: Başvuru şartları neler?

Dar ve orta gelirliye konut kampanyasında şartlar netleşmeye başladı. Artan kredi faizlerinin ardından ev almak zorlaşırken konut kredisinde faiz oranı ne olacak, kimler faydalanabilecek?

DUVAR - Düşük faizli konut kredisi son gelişmeler milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. İlk kez ev sahibi olacaklar için hazırlanan kampanyanın bazı detayları kesinlik kazanırken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk evini alacakları destekleyeceklerini ifade etmiş, "Konut arzı konusunda daha fazla artırma, birinci konut edinimini daha güçlü şekilde teşvik edecek mekanizmalar üzerinde durduk" açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı
Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor