15'inci yaşında Youtube'da en çok izlenen 10 video

Video paylaşım sitesi Youtube'a bundan tam 15 yıl önce bugün ilk video yüklendi. YouTube’un kurucu ortağı Jawed Karim, "Hayvanat bahçesinde ben" başlıklı, 18 saniyelik bir video yayınladı ve video şimdiye kadar 90 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. 15 yılda siteye milyonlarca video eklendi ve bunlar birçok şeyi şekillendirdi. İşte Youtube'da en çok izlenen videolar.

DUVAR - Video paylaşım sitesi Youtube'a bundan tam 15 yıl önce bugün ilk video yüklendi. YouTube’un kurucu ortağı Jawed Karim, "Hayvanat bahçesinde ben" başlıklı, 18 saniyelik bir video yayınladı ve video şimdiye kadar 90 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. 15 yılda siteye milyonlarca video eklendi ve bunlar birçok şeyi şekillendirdi. İşte Youtube'da en çok izlenen videolar.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar