Amedspor, Uşakspor'u konuk etti: 8 gollü maç

Amedspor, kendi sahasında ağırladığı Uşakspor'u 8-0 yenerek ligdeki puanını 50'ye çıkardı.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik için mücadele eden Amedspor, kendi sahasında Uşakspor ile karşılaştı. Amedspor sahadan 8-0 gibi tarihi bir skorla ayrıldı.

Maçın başında Berk İsmail'in 11. dakikada attığı golle öne geçen Amedspor baskısını sürdürdü. 14. dakikada Berk İsmail maçtaki ikinci golünü atarak skoru 2-0'a getirdi. Maçın ilk yarısı Amedspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Amedspor ikinci yarıya hızlı başladı. Takımın yeni transferlerinden Çekdar Orhan 54. ve 57. dakikalarda iki hol attı. Yine yeni transfer Yakal Taylan ise 63. ve 88. dakikalarda fileleri havalandırarak galibiyete katkıda bulundu.

Son dakikalarda Veli Çetin ve Mert Çapar'ın attığı goller, Uşakspor'a tarihi bir mağlubiyet yaşattı. Amedspor bu skorun ardından ligde 2. sıraya yükseldi. Averajda ise lig 1'incisi oldu. 

Öte yandan Amedsporluların bir kulağı da Kastamonu'da, güçlü rakipleri Kastamonuspor ile Iğdırspor karşılaşmasındaydı. İki takımın 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesi, Amedspor'da moralleri yükseltti.

(SPOR SERVİSİ)

Etiketler amedspor uşak spor