Amedspor turu geçti, teknik direktör ile yollar ayrıldı

Kupada Tarsus İdman Yurdu'nu eleyen Amedspor, maçın ardından teknik direktör Mesut Torus'un sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Tarsus İdman Yurdu’nu 3-2 yenerek bir üst tura çıktı.

Amedspor, sahasında Tarsus İdman Yurdu karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta rakibini son 10 dakikada bulduğu 3 golle eledi.

Karşılaşmanın golleri Tarsus İdman Yurdu adına 9 ve 43. dakikalarda Hüseyin Çolak’tan gelirken, Amedspor son 10 dakikada bulduğu üç golle rakibini yenmeyi başardı.

Amedspor’un golleri, 81. dakikada Talha Dinçer, 90+3’te Hüseyin Güngör ve 90+4’te Okan Deniz’den geldi.

MESUT TOROS İLE YOLLAR AYRILDI

Maçtan sonra Amedspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise teknik direktör Mesut Toros ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

“Teknik direktörümüz Mesut Toros ile yolar ayrıldı” ifadesinin kullanıldığı açıklamada, yolların ayrılmasıyla ilgili gerekçe sunulmadı. Açıklamada şöyle denildi:

“Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı neticesinde Profesyonel Futbol A Takımımız teknik direktörü Mesut Toros ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştır. Mesut Toros hocamıza ve ekibine bugüne dek kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.” (DUVAR)