Amed Emek ve Demokrasi Platformu: 1 Mayıs’ta umudu büyütüyoruz

Amed Emek ve Demokrasi Platformu, tüm yasaklara rağmen Türkiye’nin dört bir yanından alanlarda olacaklarını belirterek, yarın Dağkapı Meydanı’nda 1 Mayıs etkinliği yapacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Amed Emek ve Demokrasi Platformu, 1 Mayıs etkinlikleriyle ilgili yaptığı basın açıklamasında tüm yasaklamalara rağmen Türkiye’nin dört bir yanında alanlarda olacaklarını söyledi. Eğitim Sen 1 No'lu şubede yapılan basın açıklamasında DİSK Genel İş Sendikası 1 No'lu Şube Başkanı Kamuran Taş, yarın Dağkapı Meydanı’nda yapacakları etkinliğe tüm emekçileri etkinliğe davet etti.

‘TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA ALANLARDA OLACAĞIZ’

Taş, “Pandemi koşullarında nerede olursak olalım, iş yerlerinde, meydanlarda, sokaklarda ve sosyal medyada, kısaca bulunduğumuz her yerde, taleplerimiz için yan yana geliyoruz. Umudu büyütüyoruz” diye konuştu. Tüm yasaklamalara rağmen Türkiye’nin dört bir yanında alanlarda olacaklarını vurgulayan Taş, Amed Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri olarak, 29 Nisan Perşembe günü saat 12.30 da Dağkapı Meydanı’nda yapılacak 1 Mayıs etkinliğinde tüm emekçileri, ezilenleri, kadınları ve demokrasi güçlerini ortak dayanışmaya davet etti. (DUVAR)