Amazon'un 'Fallout' dizisinden yeni fragman

Video oyunu 'Fallout'un dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. 'Fallout’un tüm bölümleri, 11 Nisan 2024'te Prime Video'da gösterime girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prime Video ve Kilter Films, başrollerinde Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve Kyle MacLachlan’ın olduğu 'Fallout' dizisinin fragmanını yayınladı. 

Dizinin başrollerini Ella Purnell (Yellowjackets), Aaron Moten (Emancipation) ve Walton Goggins (The Hateful Eight) paylaşıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ve Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time) gibi isimler de bulunuyor.

 11 NİSAN'DA YAYINLANACAK

Çok satan video oyununun dünyasında geçen Fallout’un tüm bölümleri, 11 Nisan 2024'te Prime Video'da gösterime girecek.

Kilter Films imzalı dizinin ilk üç bölümünü Jonathan Nolan yönetirken, Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner, yönetici prodüktör, yazar ve ortak yapımcı olarak görev alıyor. Dizinin yapımcılığını, Kilter Films, Jonathan Nolan ve Lisa Joy üstleniyor.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)