Amazon Prime Video'nun ilk yerli filmi 'Rüyanda Görürsün'den fragman

Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrolünde yer aldığı "Rüyanda Görürsün"den fragman yayınlandı. Film, 2020 yılında Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video'nun ilk yerli içeriği olma niteliğini taşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amazon Prime Video'nun ilk yerli filmi "Rüyanda Görürsün"den fragman yayınlandı. Başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk'in yer aldığı film, 3 Şubat 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Cemal Alpan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Rüyanda Görürsün" filminin oyuncu kadrosunda, Murat Boz ve Burcu Özberk'in yanı sıra Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını No4 Yapım'ın üstlendiği filmin senaryosu ise Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz imzası taşıyor. 

Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Yolları bir partide kesişen ikili, ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin, bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanırlar. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)