Amazon Prime Video Türkiye'nin Nisan takvimi açıklandı

Amazon Prime Video Türkiye, Nisan içeriklerini duyurdu. Amazon Prime Video Türkiye’de Nisan ayında neler var?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amazon Prime Video Türkiye'de Nisan ayında yayına girecek yeni film ve diziler açıklandı. Nisan ayında Prime üyeleriyle buluşacak yapımlar arasında, başrollerinde Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith ve Luke Mitchell'ın yer aldığı macera filmi "Tom Clancy's Without Remorse"un yanı sıra, gerilim dizisi "Them"in birinci sezonu yer alıyor. 

 Little Marvin tarafından kaleme alınan gerilim dizisi "Them", 9 Nisan'da yayına girecek. Başrollerinde Deborah Ayorinde, Ashley Thomas ve Alison Pill gibi isimlerin yer aldığı 10 bölümlük Amazon Originals dizisi, Los Angeles’daki bir mahalleye yerleşen siyah bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Tom Clancy'nin 1993 tarihli romanından uyarlanan, başrolünü ve yapımcılığını Michael B. Jordan’ın üstlendiği "Tom Clancy’s Without Remorse" filmi ise 30 Nisan'dan itibaren Amazon Prime Video Türkiye’den izlenebilecek. Filmde, katıldığı gizli bir operasyonun ardından, ailesi intikam için katledilen kıdemli şef John Clark, suikastçıların peşine düşüyor.

Nisan ayında Amazon Prime üyeleriyle buluşacak tüm yeni yapımlar, Türkçe altyazı seçeneği ile sunulacak. (AA)