Amazon hazırlıklara başladı: Mass Effect oyunu dizi olacak

Amazon, Mass Effect oyununun yayıncısı Electronic Arts ile yapılan görüşmeler sonrası oyunun televizyon dizisi uyarlamasını yapmaya çok yakın olduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı ünlü video oyunu serisi Mass Effect, Amazon tarafından diziye uyarlanacak. Electronic Arts ve Amazon'un şu anda Mass Effect'in dizisi için görüşme aşamasında olduğu belirtildi.

Play Tuşu'nun haberine göre, henüz kesin bir anlaşma yapılmasa da iki dev şirketin, serinin haklarının satışı konusunda anlaşmaya varmak üzere olduğu bildirildi. Projenin yapım kadrosunda kimlerin yer alacağı ve ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Mass Effect, çeşitli uzaylı medeniyetlerin Samanyolu Galaksisi’nde kolonileştikleri uzak bir gelecekte geçen alternatif bir evrenin tasvir edildiği bir bilim kurgu hikâyesine ev sahipliği yapıyor. Uzay ve zamanın bükülebildiği, ışık hızından hızlı yolcukların yapıldığı bu evrende insan ırkı, geç keşfettikleri bu kolonilere entegre olmaya çalışıyor ve evrenin yaratıcıları olduklarını iddia eden kadim bir uzaylı ırkına karşı verecekleri savaşa hazırlanıyor.