Amatör maçtan sonra saha karıştı, polis biber gazı sıktı

Erciyes Esen Makine ile Ejder İş Makineleri Kayserigücü FK maçında hakeme yükselen tepkiler tartışmaya neden oldu. 3 oyuncu kırmızı kart görürken polis biber gazı kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri’de Süper Amatör Küme B Grubu maçında Erciyes Esen Makine ile Ejder İş Makineleri Kayserigücü FK karşılaştı. Argıncık 2 No'lu sahada oynanan maçın bitişinde çıkan kavgaya polis biber gazı sıktı.

Maçta Erciyes Esen Makine Ramazan Durdu'nun golü ile devreye 1-0 önde girdi. Kayserigücü'nün beraberlik golünü 49'uncu dakikada penaltıdan Turgut Yetük attı. Maçın 63'üncü dakikasında penaltı kazanan Erciyes Esen Makine'de Selim Yağmur penaltıdan yararlanamadı. 81'inci dakikada Kayserigücü Cüneyt Egemen Karagöz ile 2-1 öne geçti. Erciyes Esen Makine'de oyuna sonradan giren Turan Derecik skora dengeyi getiren golü kaydetti.

ÜÇ KIRMIZI KART

Bu golün santrası yapılmadan hakem maçı bitirdi. 2-2 sona eren müsabakanın ardından itirazlarından dolayı Kayserigücü FK'nden Mehmet Kahveci, Emre Öztürk ve Eren Torbalı ile yönetici kırmızı kart gördü.

Kayserigücülü futbolcular müsabaka sonrası maçı yöneten Necati Selçuk Şahin'e tepki gösterdi. Saha dışından da tepkilerin gelmesiyle oyuncular birbirine girdi. Olaya müdahale eden polisler taraftarı ayırmak için biber gazı kullandı. İki takım teknik ekibi ve futbolculardan bazıları gazdan etkilendi. Maçı yöneten Necati Selçuk Şahin ile yardımcıları Osman Baruk ve Bekir Kahraman sahadan çıkarken Kayserigücü FK yöneticileri ve taraftarlarının tepkisine maruz kaldı.  Hakem üçlüsü polis eşliğinde soyunma odasına gitti. Takımlar ve hakemler sahadan olaysız şekilde ayrıldı.(DHA)

Etiketler amatör kavga maç