Altun'dan Ahmet Kekeç paylaşımı: Modern zaman yiğidiydi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yazar Ahmet Kekeç'in vefatına ilişkin açıklama yayınladı. Altun, "Fikri muarızlarının bile hakkını teslim ettiği dosdoğru bir kalemdi Ahmet Kekeç. Kocaman yüreğinde kimseye kin beslememiş modern zaman yiğidiydi Ahmet Ağabey. Biz ondan razıyız" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, vefat eden yazar Ahmet Kekeç için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Altun paylaşımında, bugün Eyüp Sultan Hazretleri'nin manevi huzurunda bir ustayı, bir ağabeyi, bir dostu, gerçek bir yiğidi, Ahmet Kekeç'i ahirete uğurladıklarını belirtti.

Kekeç'in tabutuna omuz verdiklerini, helalleştiklerini, dualarla toprağa verdiklerini bildiren Altun, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçek bir hakikat savunucusu, dimdik duran bir mücadele insanı, eğilip bükülmeyen namuslu bir fikir adamı ayrıldı aramızdan. Duruşuyla, fikirleriyle, eserleriyle hepimizi bir şekilde etkilemiş, çıktığımız bu çetin yolculukta yol arkadaşımız olmuştu. Haktan, hakikatten şaşmamış, doğru bildiğini her yerde söylemekten çekinmemiş, kocaman yüreğinde kimseye kin beslememiş modern zaman yiğidiydi Ahmet Ağabey. Biz ondan razıyız." (AA)