Altın toplayıp kaçan kuyumcu, müşterilerine 'Çok pişmanım' yazmış

Müşterilerinden altın toplayan ve kaçan kuyumcu V.Ş.'nin mağdurlara gönderdiği mesaj ortaya çıktı: "Kafamı toplayıp işleri yoluna koymaya çalışacağım. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de yüksek kâr vaadiyle müşterilerinden altın toplayıp, ortadan kaybolan kuyumcu V.Ş.'den şikayetçi olan mağdur sayısı 35'e yükseldi. Dolandırdığı para miktarı 4 milyon lirayı bulduğu düşünülen V.Ş.'nin, mağdurlara "Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım" diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

V.Ş.'den şikayetçi olan mağdur sayısı dün 10'dan 35'e yükseldi. V.Ş. mağdurlara "Herkesten çok özür dilerim. Yıllarca faiz ödemekten, altının da bu kadar yükselmesinden ve alacaklarımı alamamaktan, sizlerin hayatını mahvettim. Bütün malı da toptancım Birkan topladı. Her şeyimi kaybettim, şu anda kitlendim. Kafamı toplamam lazım. Ne yapabilirim, diye uzaklaşmak zorunda kaldım. Kafamı toplayıp bu olayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Yıllarca faiz ödediğim insanlar var hem de acımasızca. Ama kafamı toplayıp işleri yoluna koymaya çalışacağım. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım" diye mesaj gönderdi.

V.Ş.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. (DHA)

Etiketler kuyumcu altın