Altın Portakallar bu akşam sahiplerini buluyor

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali sona eriyor. Bu akşam düzenlenecek olan ödül töreninde Ulusal ve Uluslararası Yarışmalar’ın kazananları açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenecek ödül töreniyle sona eriyor. Ulusal ve Uluslararası Yarışmalar’ın kazananlarının açıklanacağı Kapanış ve Ödül Töreni’ni Şevval Sam ve Yekta Kopan sunacak. Tören, Habertürk ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Dün akşam izleyicilerle buluşan Fikret Reyhan’ın “Çatlak” filminin söyleşisi bugün 11.00’de, Derviş Zaim’in gerçek bir hikâyeden uyarladığı “Flaşbellek” filminin söyleşisi ise 12.30’da film ekiplerinin katılımıyla Basın Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması ise “Binbir Gece Masalları”, “Cengiz”, “Kara Kutu”, “Kırk Mum”, “Sarı, Siyam, Kanocular ve Ev Sahibi” ve “Sürgünde Bir Yıl” filmlerinin gösterimleri ve sonrasında yapılan söyleşileri ile sona erdi.

ALTIN PORTAKALLI FİLMLER SEÇKİSİ 30 KASIM'A KADAR DEVAM EDECEK

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin çevrimiçi sinema platform MUBI ile bu yıla özel işbirliği; Altın Portakallı Filmler seçkisi, büyük usta Lütfi Ömer Akad’ın “Düğün” ve Yavuz Özkan imzalı “Maden” filmiyle sürüyor.

MUBI’de 17 Ekim’de Atıf Yılmaz’ın yönettiği “Aaahh Belinda”, 21 Ekim’de Uğur Yücel imzalı “Yazı Tura”, 25 Ekim’de Ben Hopkins’in “Pazar: Bir Ticaret Masalı” ve 31 Ekim’den itibaren de Tolga Karaçelik’in “Sarmaşık” filmlerinin gösterimleri başlayacak ve filmler bir ay süreyle izlenebilecek.

30 Kasım’a kadar sürecek gösterimler için MUBI, abonesi olmayan izleyicilere özel olarak mubi.com/antalya adresi üzerinden yapılacak aboneliklere 30 gün ücretsiz deneme süresi hediye ediyor. (ANTALYA-KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)