Altın Kitaplar Akademi ve İstanbul Planlama Ajansı’ndan 'Dünyayı Okumak' sempozyumu

Altın Kitaplar Akademi Eğitim Platformu'nun İstanbul Planlama Ajansı ile birlikte düzenlediği 'Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık' sempozyumu 25 Kasım'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Altın Kitaplar Akademi Eğitim Platformu, İstanbul Planlama Ajansı ile birlikte "Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık" sempozyumu düzenliyor. 25 Kasım 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sempozyum, 08.30-17.00 arasında İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü’nde yapılacak.

"Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık" konulu sempozyumun sunuculuğunu Yasemin Başlantı üstlenecek. İstanbul Planlama Ajansı Genel Sekreteri Oktay Kargül ve Altın Kitaplar Akademi Proje Danışmanı Dr. Nilay Yılmaz’ın açılış konuşmalarının ardından İbrahim Topçu’nun ritim çalışması gerçekleşecek. Topçu ile ritim çalışması gün boyunca aralıklı olarak devam edecek.

Sabah oturumunda Coşkun Tezic “Spor ve Sürdürülebilirlik”, Dr. Av. Fevzi Özlüer “Hukuk, Toplumsal Yaşam ve Sürdürülebilirlik”, Prof. Dr. Ünal Akkemik “Doğal ve Kentsel Ekosistemlerde Sürdürülebilirlik”, Merve Özkorkmaz “Üreticiden Tüketiciye Kozmetik ve Sürdürülebilirlik”, Seymen Bozaslan “Seyahat, Turizm ve Sürdürülebilirlik” üzerine görüşlerini paylaşacak.

Saat: 14.00’te başlayacak ikinci oturumda Dr. Olcay Aydemir “Kültürel Miras, Arkeoloji ve Sürdürülebilirlik”, Petek Tokuz, “Bağımsız Kitabevleri ve Sürdürülebilirlik”, Hatice Gökçe “Moda ve Sürdürülebilirlik”, Asuman Kerkez “Tarım, Buğday ve Sürdürülebilirlik” ve Ozan Gündoğdu “Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilirlik” üzerine sunumlarını gerçekleştirecek.

Sempozyum, herkese açık ve ücretsiz olacak. Sempozyuma buradan kayıt olunabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)