Alman futbolcu Neven Subotic sözleşmesini feshetti

Alman futbolcu Neven Subotic, Yukatel Denizlispor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Sezon başında gerçekleşen transferi ile ses getiren ancak sakatlıklarla boğuşan Subotic ile yolları ayıran Denizlispor takviyeler ile yoluna devam etmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol

DENİZLİ - Süper Lig'de zorlu bir dönemden geçen ve ekonomik sorunlar ile boğuşan Yukatel Denizlispor ile Alman futbolcu Neven Subotic yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada "Karşılıklı anlaşma çabalarımıza olumlu yanıt vermeyen Neven Subotic, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir.

Tüm iyi niyet ve uzlaşı çabalarımızı cevapsız bırakan Neven Subotic’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

TRANSFER YASAĞI KALKTI: 4 YENİ TRANSFER

Bu arada eski futbolcularına olan borçları nedeniyle transfer yasağı cezası alan Yukatel Denizlispor ödemeleri yasaktan kurtuldu. 

Yasağın kalkmasının ardından daha önce anlaşmaya varılan ancak resmi imza beklenen futbolcu Ahmed Yasin ve Amerikalı orta saha oyuncusu Mikkel Diskerud ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp ayrıca Gaziantep FK oyuncusu Kubilay Aktaş ile 6 aylık anlaşmaya varan kulüp, alt yapıda yer alan 18 yaşındaki Kosovalı Veton Tusha ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. (DUVAR)