Alkolü bırakan adam metal yutmaya başladı: Midesinden bir kiloyu aşkın çivi çıktı

Litvanya'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden bir kişinin midesinden onlarca metal cisim çıktı. Doktorlar hastanın alkolü bıraktıktan sonra metal yutma alışkanlığı edindiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Baltık Denizi ülkesi Litvanya'da doktorlar bir kişinin midesinden yüklü miktarda çivi ve vida çıkarttı. Bir kiloyu aşkın yabancı maddenin vücuttan çıkarılmasından sonra kişinin alkolü bıraktıktan sonra metal eşyaları yutmaya başladığı söylendi.

10 CM'LİK CİSİMLER

Hasta mahremiyeti nedeniyle ismi açıklanmayan kişi, liman şehri Klaipeda'da şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan X-ray taramasında hastanın midesinde pek çok metal parçaya rastlandı. Bunların bazılarının 10 santimetreyi bulduğu söylendi. 

 

Cerrah Sarunas Dailidenas, "X-Ray kontrolüyle üç saatlik operasyon boyunca, en küçükleri de dahil olmak üzere tüm yabancı cisimler hastanın midesinden çıkartıldı" açıklamasıyla müdahalenin başarılı geçtiğini duyurdu. Hastane yerel medyanın fotoğraf çekebilmesi için cerrahi tepsi içerisinde mideden çıkartılan çivileri ve vidaları sundu. Toplam ağırlığın bir kiloyu aşkın olduğu kaydedildi.

'DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEMİŞTİK'

Klaipeda Hastanesi'nin Başcerrahı Algirdas Slepavicius ise 'daha önce böylesi bir şeyle karşılaşmadıklarını' aktardı. Doktor, hastanın geçtiğimiz ay alkol içmeyi bıraktıktan sonra böylesi bir alışkanlık edindiğini söyledi. Hastanın operasyon ardından durumunun stabil olduğu bildirildi. (DIŞ HABERLER)