Ali Mahir Başarır’ın değişim sevinci kameralara yansıdı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın, Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olarak seçilmesi ardından yaşadığı sevinç kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Özgür Özel'in CHP'de genel başkanlık yarışını kazanmasının ardından CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın, sevinci kameralara yansıdı.

Başarır, Genel Başkan seçiminden önce SözcüTV’ye yaptığı açıklamada “Oturduğum koltuk önemli değil. Partimin geleceği daha önemli. Ben Sayın Genel Başkan'dan daha önce CHP'ye üye oldum. Benim oyum Sayın Özgür Özel'e. İmzamı da gönül rahatlığı ile Özel'e verdim" ifadelerini kullanarak Özgür Özel’i destekleyeceğini açıklamıştı.

Ali Mahir Başarır, Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi ardından sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Özgür Özel” başlığıyla yaptığı paylaşımını #YüzyılınDeğişimi etiketiyle yayınladı.

Başarır, ilk tur seçimin ardından ise "Kemal Bey'in çekileceğini düşünüyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Kendi takdirleridir. Çekilirse burada onu hep beraber alkışlayarak omuzumuzda yolcu ederiz. Zaten Bülent Ecevit gibi, Erdal İnönü gibi, İsmet İnönü gibi kendisi de ömür boyu bizim omuzlarımızda olacaktır." (HABER MERKEZİ)