Ali Koç: En kötü, en skandal TFF Başkanı ve yönetim kurulunu geride bıraktık

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihte gördüğü en kötü, en skandal TFF Başkanı ve yönetim kurulunu geride bıraktık" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

Ali Koç, kürsüye gelirken "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratları yapıldı.

Geçmiş dönemdeki TFF yönetimini eleştiren Ali Koç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihte gördüğü en kötü, en skandal TFF Başkanı ve yönetim kurulunu geride bıraktık. Bunu toparlamak zaman alacaktır. Biz Fenerbahçe olarak yeni TFF yönetimine elimizden gelen yardımı vermeye çalışacağız. TFF Kurulları ilgili değerlendirmemi 30 Temmuz'da yapacağım. Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin attığı adımlar çok önemli hatta bazıları devrim niteliğinde. Şeffaflık, adil rekabet... Çok kısa sürede, çok önemli adımlar atıldı. TFF'ye elimizden gelen yardımı yapacağız" dedi.

"Yönetim Kurulu olarak onlar adil, şeffaf bir yapı istiyor" diyen Ali Koç, "Bunu bir senede toparlamak kolay değil. Eski alışkanlıkları görürsek, tepkimizi koyarız. Peşinen bunu yapmak yanlış. 3-4 haftada alınan kararlar olumlu. Amaçlarını samimi buluyorum, umarım gerçekleştirirler" şeklinde konuştu.

 "Jorge Jesus ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" diyen başkan Koç, "Daha bismillah, sosyal medyada malum hesaplar çalışmaya başladı. Birkaç gün önce Jorge Jesus'u istifa ettirdiler. Bunlar beni ve yönetimimizi etkilemez. Bunlara kapılan taraftarlarımız oluyor. Kenetlenin, bu tribünler Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)